Naslovnica

Hotel Amalia: +385 (0)42 810 810
Hotel Crnković: +385 (0)42 810 727
Hotel Raj: +385 (0)42 306 377
Pivnica Mejaši: +385 (0)42 810 510

Booking

Hotel Amalia nalazi se u samom središtu grada Ludbrega, ili kako legenda kaže, u Centru svijeta. Raspolaže s 42 sobe, aperitiv barom i restoranom, vanjskom natkrivenom terasom, banketnom dvoranom kapaciteta 220 osoba te vlastitim parkiralištem.

Hotel je u potpunosti klimatiziran, u sobama je dostupan internet i bežični internet, opremljene su sustavom inteligentnih soba, LCD televizijskim prijemnikom i telefonom. U hotelu je moguća organizacija seminara i nogresa.

 

 

Booking

Hotel Crnković posjeduje restoran, aperitiv bar i vlastito parkiralište. Raspolaže s 11 soba od kojih je 10 dvokrevetnih i 1 jednokrevetna.

Sve sobe su opremljene televizorom i telefonom. Hotel raspolaže i banketnom dvoranom kapaciteta 350 osoba.

logo raj

Booking

Hotel Raj se nalazi u blizini centra u Ludbregu, udaljen svega 50 m od svetišta Predragocjene Krvi Kristove, Raj Vam pruža ugodan ambijent u restoranu, profesionalnu i brza uslugu te kvalitetnu ponudu gotovih i jela po narudžbi. Između raznih delicija, našim gostima nudi i veliki izbor tortilja, pizza, rižota, razne vrste mesnih jela, tjestenine, domaće deserte pripremljene po vrhunskim receptima. Bogat izbor kvalitetnih vrhunskih vina! Za Vas organiziramo krštenja, pričesti, krizme, te svečane ručkove i večere. Dođite i zabavite se se uz tradicionalno dobru hranu i ugodnu atmosferu!

Uvjereni smo kad nas jednom posjetite da će te se sigurno i vratiti.

U sklopu hotela Amalia nalazi se pivnica Mejaši uređena u autohtonom stilu zagorskoga duha.

Svakodnevno nudi velik izbor pizza iz krušne peći te vrhunska jela s roštilja na drvenom ugljenu. Pivnica raspolaže s 60 sjedećih mjesta.